2008. szeptember 14., vasárnap

Az új szerzeményemNagyon fincsi Quesadill-át készit.Könnyü,nincs utánna sok mosogatni valo,és az egész család szereti.Szuper!!!!


8 megjegyzés:

APPLE írta...

Tüncikém! Hmmm...! Ezt nevezem! Szuppppper! Nekem is készíts ilyen fincsiséget mindenképpen. Nyam-nyam...! XOXOXOXO

Mian írta...

Hogy MIT készít Tündér???? beavatnál? Még nem is hallottam ilyet! Ez nagy bunkóságra vall?? :))

APPLE írta...

MIA! Max. arra vall, hogy nem igazán vagy otthon a mexikói konyha területén, vagy esetleg a germánoknál másként nevezik ezt az étket. HIHI! Az alap a fincsi tortilla és erre jön ízlés szerint apróra vágva némi chili és egyéb fűszerek, többféle sajt, sült padlizsán, salátalevelek, spenótlevél, Cézár-saláta, füstölt ropogós bacon-, marhahús-, csirke- és hal darabok, ilyen-olyan szószok, stb. Én a wrap megszállottja vagyok, egyszerűen imádom - nem is szoktam felmelegíteni, csak úgy hidegen befalom egyetlen pillanat alatt. Nyammm...!

Tünde Pintér írta...

Vikim

Már készül.Akkor jösz vacsira?

XOXO

Tünde Pintér írta...

Miankám

Vikim tényleg részletessen leirta hogy mi is ez,köszönöm Vikikém.Még anyit hozzétennék,hogy öt perc alatt felmelegszik és négy perc alatt készem van rajta minden.Ilyen bunkos dolgokat meg eszedbe ne jusson irni,hiszen olyan szuperul fözöl,csak ezt nem ismerted.

Puszika

Lina írta...

Ez nagyon szépséges. ÉS tuti isteni fincsi is ami benne készül :) Imádom a tortillát. Vajon itthon van ilyen gép? Na ilyen szép tuti nincs:)))hihi

APPLE írta...

Tüncikém! Naná hogy megyek!!! De át is dobhatod, felhúzom a szúnyoghálót... Jöhet! Kösziiii és puszi! XOXOXO

Mian írta...

Ja, hogy ez tortilla???? Mér nem ezt mondtátok???? Aztatat én is nagyon szeressem! :)))