2008. július 20., vasárnap

És magyarul

12 Nabisco gyömbér keksz
12 papir muffin forma
2 evőkanál MAXWELL House koffein mentes istant kávé por
1 evőkanál viz
½ pohár SPLENDA caloria mentes édesitő por
1 doboz (200 gr) PHILADELPHI Light kenhető sajt
1 teáskanál vanilia cukor
¼ teáskanál fahéj por
1 ½ pohár kiengedett (nem fagyott) COOL WHIPP light hab
1 pohár (48 szem) friss málna

Tegyünk 1 db Nabisco kekszet mindegyik papir pohár aljába és tegyük őket félre.

Keverjük össze a kávé port és a vizet egy nagyobb edényben, és addig keverjük amig a kávé fel nem oldódik. Adjuk hozzá a SPLENDA édesitő port, a kenhető sajtot, a vaniliás cukrot és a fahéj port. Kézi habverővel addig keverjük mig minden szépen el nem keveredik. Gyengéden keverjük hozzá a Cool Whip habot.
Kanalazzuk a masszát a kekszek tetejére és mindegyik tetéjére tegyünk 4 szem málnát. Tegyük az igy elkészitett poharakat 3 órára (vagy éjszakára) a mélyhűtőbe. Fogyasztás előtt 10 percel vegyük ki a poharakat mélyhűtőből, hogy egy kicsit ki tudjanak olvadni


Drága férjem leforditotta ,mire felébredtem.