2008. június 3., kedd

Kutyus # 2

Ma estére megint megyünk kutyus nézőbe.Gyerekek maradnak itthon Anyumékkal.Majd csak akkor visszük őket ha tényleg találunk olyan kutyust aki mindennek és mindenkinek megfelel.Így nem lesz több csalódás.Mikey szerencsésen hazaért a suliból.Kicsit elfáradt ma borzasztó meleg van.De nem panaszkodom ám.Ennyi rossz idő után ,kellemessen izzadunk.Hihihhi.Egyébként fiacskámnak tetszett a bicos út,így ha nem esik az eső akkor valoszinü minden nap így fogjuk megoldani.Nekem egy kicsit jobb mert elég sokszor Julcsát kellem kelteni mert kettőre a sulinál kellünk lenni.

6 megjegyzés:

Ancsika írta...

Jujjj de izgi!!!!! Azonnal írj, ha haza értetek!!!!!! Szorítok!!!!!! :)))

APPLE írta...

Újabb drukk kutyushoz! Ugyan az a típus? Mickey zseniális! Pussz neki! Mennyi biciklivel a suliba az út? És mikor kezdődik a nyári szünet a suliban? XXX

Tünde Pintér írta...

Mian,Viki

Hazaértünk,csütörtökön kelljük öket hivni mert egyenlöre csak egy -két éves kutyusok vannak.Mi meg kölyök kutyust szeretnénk Mert tudni illik ma menedék helyen voltunk,kutyust menteni.Szoval várunk.Igy kérem szépen a további drukokkat.

XOXO


Vikim

Bicovak kb 10 perc az ut.Nyári szünet junius 20-án.Nálatok?

APPLE írta...

Tüncim! Hogyhogy menteni? Hű! Akkor a suli éppen olyan közel van, mint nálunk... Klassz! Dávidék iskolájában 13-án kezdődik hivatalosan a nyári szünet, de már 6-ától mindenféle iskolán kívüli szuper program lesz, nem tanulnak innentől, a tanszereket és egyebeket is haza kell hozni. HURRÁ! Ui: Ti mentek majd nyaralni valahova idén?

Ancsika írta...

Továbbra is kezem -lábam, minden összeszoríthatom! ökölben van!!!! Biztos meg lesz az a kuttyancs!!! :))

Tünde Pintér írta...

Vikim

Ide kerülnek azok a kutyusok akik valami végett nem kellenek a gazdiknak,vagy kiteszik a kutyusokat az utcára stb.....Ez árba látszik meg föként mert itt kb 400 dollár küröl vannak, ha boltba vagy állat tenyésztötöl veszed azok 500- 2000 dollár is lehet.Annyi pénzt azért nem engedhetünk meg magunknak.Nyaralni hosszab idöre nem hiszem hogy menyünk ,valoszinü csak itt a közelbe leszünk.Day trip-en.És Ti?

XOXO