2009. január 6., kedd

Iskola megint!!!!!

Ma elmentünk Julcsinak is iskolát vagyis ovit nézni.Természetessen telefonon szépen lebeszéltem az idöpontott,és a vele járo dolgokat.És végül mégis rossz ovihoz mentünk.hihihihi.még szerencse hogy a másik sem volt tul messze töle igy csak pár percet késtünk!!!

Az ovi nagyon tetszett!!!!Julcsinak is!!!!!Egyszerre bement játszani a többi gyerköckével.Nagyon szép tágas termek vannak,és nagyon otthonias érzést árasztott magából.Söt van egy szuper nagy tornaterem,ha rossz idö van és nem tudnak kimenni játszani,akkor ott jókat lehet futkozni,mozogni.Az ovónénik is igen aranyossak voltak és szimpatikussak.Igy ma este már töltjük is a papirokat,igy Julcsi itt kezd szeptemberbe.El sem hiszem hogy már ennyi idös!!!


4 megjegyzés:

APPLELF írta...

Tüncikém! Azta! Hogy mennyire gyorsan repül az idő! Még csak most született Julcsika... Hát nem is Te lennél ha rögtön a megadott címre mentél volna. HEHEHE! Nekem is nagyon fontos hogy tágas, világos, modern hely és kedves, mosolygós emberek fogadjanak... Nagyon örülök hogy mindannyiotoknak szimpatikus volt minden! Akkor HAJRÁ ovi szeptemberben!!! YEAH! XOXOXOXOXO

Tünde Pintér írta...

Vikikém

Hihihihihih

Igen hajrá ovi!!!!!

A többit mail-be irtam.

XOXOXO

Lina írta...

Tünci! Emlékszem amikor Julcsi született. Olyan mintha most lett volna. Szuper, hogy jó ovit találtál. A tornaterem klassz, néha itthonra is jól jönne.:))

Tünde Pintér írta...

Linus

Igen!!!!!Borzasztoan rohan az ido!!!!

Puszika