2008. szeptember 5., péntek

Pénteki napunk

Ma újra elkezdtük a playgroup-ot. Jó volt egy kicsit más anyukákkal elbeszélgetni,gyerkőcök is nagyon jól érezték magukat.

5:30-tol 6;30-ig Michael-nak kezdődik a foci edzés,és utána megyünk az iskolájába egy kis öszejövetelre.Lesz közös vacsi,kint sütögetünk az udvaron,gyerekeknek lesz mindenféle labdajáték.Este 6-tol 8-ig.És persze mi szülök is megismerhetjük a többi anyukát,apukát.Jó kis program lesz biztosan,csak egy kicsit így sürü lesz a délutánunk és esténk.De nem baj ,így legalább hamar elmegy a mai nap.És még ma kellettem volna menni fodrászhoz is,de az már igazán nem fért volna bele ,így azt lemondtam.

Tegnap este Atti is bejelentette hogy jövő héten el keli utaznia két napra.Már megint....Na nem is mérgelődök tovább,vagy is nem mérges vagyok,csak félek mindig attól mi lesz ha például valami történik míg Ö nincs itt hol.Biztosan tudom e a helyzetet normálisan kezelni???Furcsa érzés,de utálom mikor nincs itthon.Így is este sokszor majdnem 7 óra van hogy hazaér,de legalább tudom hogy jön.


4 megjegyzés:

Lina írta...

Tüncim! NEm lesz semmi olyan helyzet amit te ne tudnál megoldani. ÉS kérj mindig vásárfiát, ha elutazik valahova.:)

Tünde Pintér írta...

inus

Ha Te mondod akkor biztos ugy lesz.Meg hát itt vagytok nekem Ti is.És nagyon hálás vagyok érte.Vásárfiát,álltalába gyerekeknek szokott hozni,nekem hááát nem anyira.De most Texas-ba megy,remélem hoz valami érdekességet.

Puszikállak

APPLE írta...

Tüncikém! Csatlakozom Linushoz, szerintem is bármire képes vagy!!! Csak a csingilingiket ne felejtsd eltávolítani... HEHE! És tudod: itt vagyunk veled és mindenben segítünk nagyon szívesen és örömmel. Még frog csapdát is állíthatsz akár ha éppen arra van szükség. HIHI! XOXOXOXO

Tünde Pintér írta...

vikim

"Csingilingik" Hihihi.Megint mrgnevetettál.Köszike!!!!!

Nagyon jol esett amit irtál!!!

Puszika!!!!

XOXO