2008. szeptember 25., csütörtök

Egy hét

Mindig megfogadom magamba hogy rendszeressen irok,és valahogy valami mindig közbejön.Nincs idöm,rossz a hangulatom,lustaság.....Pedig igy meg nehezebb mert nem is tudom hogy kezdjem.Szoval megprobálom.Mult hét szombaton Michael-nak volt foci meccse.Gyönyörü csodálatos idö volt.Még a fagyis kocsi is megjelent.Élvezetes volt nagyon a meccs,egy pontal vesztettek ,de Mikey is rugott egy golt.Délután mig én kicsit fözöcskéztem ,addig kimentek az apjukkal a reptérre ,ami kb 5 percre van kocsival,mert jöttek régi katonai gépek.Nagyon tetszett még Julcsimnak is.Aztán vasárnap elmentünk almát szedni.Volt egy hatalmas kukoricás maze,amiböl allig találtunk ki.Elöször nagyon egyszerünek tünt aztán kezdtem megijedni.Dehát még senki sem maradt bent az nyugtatott.Na majdnem egy orás keresgélég,járkálás után megtaláltuk a kijáratott.Szuper volt gyerekek nagyon élvezték.Aztán ettünk fincsi hot dog-ot, apple cider doughnuts-ot és fagyit.Vasárnap is csodás idö volt,sütött a napocska egész nap.Na aztán hazafele még mind a két gyerköc választott magának egy egy pumkint.

Hétfö:nem történt semmi különös.Lakást kelett kicsit helyrepofozni.

Kedd: Tesom jött át.Jol elbeszélgettünk és még mindig gyönyörü idö volt.Este befutottak anyumék is.

Szerda:Julcsimat vittem bowling-ra.Nagyon élvezte,ügyessen dobált.Mikey-nak is elkezdödött szerdánként a hittan,Öt kicsit elöbb leteszem,és pár perccel késöbb veszem fel.Mert ugye ugyan abba az idöbe van mikor a bowling.Még szerencs hogy a két hely közel van egymáshoz ,igy pár perc alatt megoldhato.

Csütörtök,vagyis a mai nap.Nem volt semmi különös.Julcsim korán kelt délután ,igy kisétáltunk az utca elejére,mire a Mikey jött a busszal haza.Persze Tysonka is velünk volt,igy üdvözölt minden egyes gyerköcöt aki leszált a buszról.

Péntek,még nem tudom,De Michael-nak lesz foci edzése,de elöre láthatolag valami nagy vihar jön és elég sok esö.Reggel Julcsimmal megyünk a playgroup-ba.

Na ennyi.Puszoka mindenkinek!!!!



4 megjegyzés:

APPLE írta...

Tüncikém! Azért én mindig remélem hogy látlak akár csak egy sor/kép erejéig is ha mást nem a C-boxban csak hogy tudjam minden OK. Isteni lehetett az a hely ahol almát szedtetek!!! XOXOXOXOXO

Tünde Pintér írta...

Vikim

Persze azért jelentkezem.Csak néha ellustulok.A hely tényleg nagyon jo volt.Azota már egyszer vissza is mentem csak donuts-ot venni.hihihi,de gondoltam rád is persze.

XOXOXOXO

Lina írta...

Nagyon jó, hogy a testvéred és anyudék is kint laknak. Egyszerre költöztetek ki?

APPLE írta...

Tüncikém! Háááát ezt minimum el is várom. HEHE! Kösziiiii! Képzelem mennyire isteni lehet. Nyammm...! XOXOXOXO