2008. június 1., vasárnap

Kutyuli mutyuli

Jaj jaj.Nem sikerült ,de nem adjuk fel.Köszönöm itt is mindenkinek a drukkokat.Édes volt nagyon a kis állat,csak azt nem mondták hogy cherry eye-a van .(Nem tudom hogy mondtam de még csak 4 hónapos).Ez annyit jelent hogy a szemen van egy nagy piros csomó szerűség.Elég csúnyán néz ki és meg kell műteni,ami a nő szerint nem nagy gond.De mi erről nem tudtunk és nagyon meglepődtünk.Így nem lett deal.Mikey egész úton hazafelé sírt.Tényleg annyira kis szeretetre méltó kutyus volt.Atim is azt hittem hogy visszafordul.Az igazság az hogy ha előre tudtuk volna,és utána nézünk hogy pontosan mi is ez,akkor lehet hogy megkockáztattuk volna.De így nem mertük.Hazaértünk és szerencse szép idő volt,így gyerköckék futottak egyet az udvaron,és visszaállt valamennyire a jó kedv.Na legközelebb csak én meg Atim rendezzük és csak akkor szolunk a gyerekeknek ha már biztos lesz a deal.Így nem lesz újra csalódás.

3 megjegyzés:

APPLE írta...

Tündim! Jól döntöttetek!!! És szuper az új terv, igazatok van! HAJRÁ-HAJRÁ!!! XOXO

Ancsika írta...

De káááár!!! :(((
Most aztán mindent bele, s keressétek gözerövel a kutyót! És igazatok van; az lesz ám a meglepi, ha hazamentek egy arany pofával! Ki fognak ugrani a börükböl a gyerekek! :))
Puszikállak Tündérem!

Tünde Pintér írta...

Vikim,Miankám,hát köszi szépen a további drukokat.Igen elöbb utobb biztossan sikerülni fog,és mindenki boldog elégedett lesz.

Puszika Nektek!!!!