2008. június 14., szombat

Család

Megkaptam a felszolitást hogy régen írtam.Hát ami igaz az igaz.Már magam is unom hogy mindig ugyan azt látom mikor az oldalamra kattintok.Na szóval,idő szuper és sokat vagyunk kint.Mikey-nak még egy hete van hátra a suliból,már nagyon várja.Főleg hogy ilyen szuper az idő.Szerdán lesz neki este egy kis közös vacsi,mivel hogy év vége van és főként azért mert bezár a suli.Na erről már beszéltünk sokat.Lehet hogy Én jobban félek tőle mint Mikey,habár előtte nem mutatom.Ma lesz baseball edzése,hát mit mondjak szombat délután nem a legjobb.Julcsim is jól van.Gyakorolja szorgalmasan a hisztijeit,de most abban a korban van.I guess.De nagyon édes is tud lenni.Tornából még egy alkalom van hátra,és annak is vége.Jól megtanult bukfencezni.Hihihihi.Tyson,nödögél.Lesni kell minden percét ne hogy a házba pisiljen.Még így is van néha accident.Az udvaron Homoktól kezdve a kavicsig mindent megeszik.Még sokat kell neki tanulni.Mikor jön Mikey haza a suliból már rohan eléje.Julcsim meg azt hiszi hogy valami jó kis játékszer,így Julcsira is nagyon figyelni kell.Mert hát elég élesek a puppy fogak.Aztán akkor van ám sírás.Holnap Anyumékhoz megyünk,így valoszinü nem leszek egész nap.Csak előre jelzek.Apák napját ünnepelünk.Nem tudom Ti is ünneplitek ott hol?

3 megjegyzés:

APPLE írta...

Tüncim! Na végre! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Öröm volt olvasni minden egyes karaktert... Hihi! Igen mi megtartjuk az Apák napját természetesen. Naná, még szép! Nektek is szupppper jó ünnepséget és szép időt, meg rengeteg mókát-kacagást holnapra! XXX

Tünde Pintér írta...

Vikim
Köszi a dicséretet,nagyon jol esett ám.Meg utolag a jo kivánságokat.Tegnap nem igen volt idöm ideülni.Anyuméknál voltunk,mire hazaértünk meg ment az esti program.

XOXO

APPLE írta...

Tüncikém! Háááááááát igen-igen, ismerős a program. Hihi!