2008. február 22., péntek

Bonkers Pizza Fun House







Esik a ho .De lagalább lehet szánkozni.Julcsikám kicsit jobban van. Már tesoval is vitatkozott. Hi hii.Össze kelleném állitani hogy jövö hétre mit fözek. Gyerekek nem mindig eszik meg amit mi felnöttek. Tegnap elvoltunk a Bonkers-be . Olyasmi játszoház féle. Rengetegen voltak ,de nagyon jol éresztük magunkat.

4 megjegyzés:

APPLE írta...

A tesóval való vita tutira biztos jele a gyógyulásnak. HURRÁ! :):) Nálunk is rendszeresen előfordul hogy kétféle étket készítünk, így mindenki elégedett. Szuper a Bonkers, a mi gyerkőceink is biztosan szívesen kipróbálnák ezt a helyet. Nálunk Kölyökpark van, oda szoktuk elvinni Őket sokszor. http://www.kolyokpark.hu/ Klassz lett a diavetítés is, egyre izgamasabb az oldal, igazán tetszik. GRATULÁLOK, ügyes vagy!!! :):)

Tünde Pintér írta...

Köszike a dicséretet.A Te lelkesedésed nélkül bisztos nem sikerült volna.Bisztato szavaid segitenek minden nap,mert türelmem nem igen van az ilyen dolgokhoz.Megnésztem a kölyökparkot,háát ha ujra hazamegyünk akkor bisztos szeretném a gyerköcöket elvinni oda.Nagyon szupi helynek néz ki

N.Zsuzsi írta...

Főzés... evés... ne is mondd :)

APPLE írta...

Mikor jöttök? De jó lenne!!! Ugye mindenképpen találkozunk? Úgy megölelnélek végre. Megyünk együtt a Kölyökparkba? :):)

Nekem meg a Te bíztatásod nélkül nem sikerült volna az oldalamat létrehozni, úgyhogy én is szívből köszönöm a bíztatást, fantasztikus nőci vagy!

Tudod, már mondtam hogy Veled simán (most azonnal) beiratkoznék egy tanfolyamra is - egyedül inkább mégsem... :):)