2008. február 28., csütörtök

Barátság


Vannak nagyon kedves emberek a világon,olyanok is akiket személyessen nem ismerünk.Eddig én sem gondoltam hogy ilyen létezik. Aki megért ,segit,támogat mindenbe. Nagyon köszönöm !


A barátok?- olyan emberek, akik jol ismernek, mégis szeretnek!!!

4 megjegyzés:

APPLE írta...

Csodás illata van a rózsának és gyönyörű példány, majd kicsattan a frissességtől. Talán korán hajnalban szedted a kertedben? :):)

Tünde Pintér írta...

Hát voltak gyönyörü rozsák meg különbözö szebbnél szebb virágok az udvaron ,mikor beköltöztünk.Sajnos nem birták a kiképzést.Az én kertésztudományom megölte öket.Ati mindig azal viccel hogy nálunk még a müvirág sem él el sokáig.Pedig nagyon nagyon imádom a virágokat.Nem baj majd ha nyugdijas leszek akkor minden idömet rájuk szánok,és megtanulom hogy kell öket gondozni.

APPLE írta...

Hihi! Ez remek ötlet!

Dominikánál is egy totál igazinak kinéző IKEA műnövény van egy klassz napsugár mintás fém vödörkében - együtt vettük.

A szerencsehozó bambuszt is kipusztította a hölgy, pedig azt elég nehéz - csak a vizet kell cserélni időnként a vázában. :):)

Nálunk nincs is semmilyen szobanövény, nincs türelmem öntözgetni, gondozni.

Viszont június-július-augusztus-szeptember hónapokban az erkélyünk mindig gyönyörűséges, 4 hónapig van kedvem bíbelődni velük.

Én a virágládák után először egy icipici kertecskével kezdeném a kertészkedést, kitapasztalnám hogyan kell, aztán jöhetne egy óriás kert - persze automatikus öntözőrendszerrel minimum. :):)

Lina írta...

Nekem is csak pár hónapja vannak növények a lakásban. Eddig a gyerekeim homokozónak használták és inkább korlátoztam a teraszra a virágos hajlamaimat nyárra. Már alig várom, hogy bemuskátlizzam a ládákat. A szobában jól bírják a virágok, most, hogy már illetéktelenek nem zaklatják őket:)